Alles wat je over stress moet weten om ontspannen en gezond te leven

Leer stressvrij, ontspannen en gezond te leven

Wat is stress? Hoe komt het dat als 'je stress hebt', je niet uit jezelf meer kunt ontspannen. Hoe werkt dit in je zenuwstelsel en hoe geeft het sturing aan je gedrag?

In het e-book 'Stress' leg ik uit hoe stress werkt in je lichaam; in je zenuwstelsel en in je brein. Wat de gevolgen hiervan zijn en vooral ook hoe je stress kunt voorkomen.

Via het werkboek ('ontspanboek') en de bijgeleverde ontspanningsoefeningen op mp3 leer ik je hoe je blijvend van stress af kunt komen en meer kunt genieten van je leven. Stel je eens voor dat je nooit meer last hebt van stress, gezonder bent, meer energie hebt en meer geniet van het leven. Als je weet hoe je dit kunt bereiken is het makkelijker dan je denkt.

  • Leer hoe stress werkt, wat de functie is en wat het doet in je lichaam.
  • Leer de werking van de breinen en hoe stress je gedrag beïnvloedt.
  • Leer hoe je kunt ontspannen, ongeacht hoeveel stress je hebt.
  • Leer meer genieten van je leven.
  • Bouw automatisch meer energie op, versterk je weerstand en wordt gezonder.

Dit pakket bevat het e-book 'Stress - alles wat je over stress moet weten om ontspannen en gezond te leven', het ontspanboek met het stappenplan naar een ontspannen leven en 4 mp3's met de bijbehorende ontspanningsoefening. Dit pakket heeft een waarde van € 279,-. Ik bied het nu aan voor € 79,-

Vul het formulier hiernaast in en je wordt automatisch naar de betalingspagina verwezen. Na betaling krijg je een linkje gemaild vanwaar je het pakket kunt downloaden.

Ja, ik wil stressvrij leven en bestel dit pakket voor de aanbiedingsprijs van € 79,-

dhr.   mw.

Voornaam *

Achternaam *

E-mail *

Telefoon